Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet egy tálba szitáljuk, majd a többi hozzávalóval - a sajt kivételével - jól összegyúrjuk.
Kisodorjuk, kétszer hajtogatjuk. A kisodrott tésztát a reszelt sajt felével megszórjuk, a 2. hajtogatásnál a sajt másik felével szórjuk meg. A hajtogatást 20 percenként végezzük, konyharuhával letakarva pihentetjük.
Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit. 2 cm vastagságúra sodorjuk a hajtogatott tésztát, tojássárgával lekenjük, az 5 dkg reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben, 180-200 fokon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.