Előkészítés: Az előkészített hájas tésztát kb. fél cm vastagra kinyújtjuk és kb. 6x6 cm-es négyzetekre vágjuk. A tészta egy csíkjából 1 cm-es kis négyzeteket vágunk. A sajtot kb. 2x2 cm-es kockákra aprítjuk. A tojást 2 evőkanál vízzel felverjük.
Elkészítés: A nagyobb négyzeteket megkenjük a tojással, mindegyik közepére egy sajtkockát teszünk. A sajtkockát megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával, a tésztát összenyomjuk a sajtkocka felett, tojással megkenjük é rátesszük a kis négyzetet. Az elkészült kis batyukat megkenjük tojással, megszórjuk csipet sóval, pirospaprikával és köménymaggal. A sütőlemezt megkenjük hideg vízzel, rárakjuk a kis batyukat. A sütőt 220 fokra (gázsütő 3 fokozat) előmelegítjük, betesszük a tésztát és kb. 15 perc alatt szép színűre sütjük. Langyosan tálaljuk, de hidegen is finom, ha marad!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.