A sütőporral elkevert liszthez hozzáadjuk a szobahőmérsékletű margarint, 1 egész tojást és 1 tojás fehérjét, a sót, a tejfölt és 20 dkg reszelt sajtot. Ezekből a hozzávalókból közepesen lágy, nyújtható tésztát gyúrunk, majd 30 percig hagyjuk pihenni.
Ezután a tésztát kb. 4 cm vastagra nyújtjuk, a tetejét megkenjük 1 tojás villával felvert sárgájával és megszórjuk a maradék sajttal.
A tésztát pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük őket, és előmelegített sütőben közepesen takarék lángon szép aranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.