Elkészítés: A gombákat megpucolom, kivágom a szárát (ide teszem majd a tölteléket), hideg vízben jól átmosom, majd nedvesen egymás mellé 1 nagy tálcára teszem, és mindkét oldalát megszórom ételízesítővel, borssal, kakukkfűvel. (Figyelem!! A kakukkfűvel óvatosan bánjunk, mert nagyon erőteljes az íze!)
A panírozáshoz a tojásokat felverem a tejföllel, és a gombákat lisztbe, tojásba, morzsába, majd újra tojásba és morzsába forgatom. (Ez azért fontos, hogy sütés közben ne dobja le a gomba a panírt!)
A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverem 1 csipetnyi petrezselyemmel, majd hűtőbe teszem. A gombákat forró, bő olajban (olajsütőben 160 fokon), sűrű forgatás mellett kb. 10-15 perc alatt szép aranybarnára sütöm. Ha kész, egy szalvétára egymás mellé fektetem, és a tönk helyére egy csipetnyi reszelt trappista sajtot és egy kocka ananászt nyomok, majd tálalom. Köretnek a petrezselymes krumplit ajánlom, de a rizs is kiváló hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.