A zöldborsót feltesszük főni, majd amikor megfőtt, összetörjük, átpasszírozzuk a vajjal és a tejjel együtt, és megsózzuk, megborsozzuk.
A sertés hosszúkarajt a csontok mentén felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk, és egy teflon serpenyőben sertészsíron mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Sütés közbenhozzáadunk egy fej hagymát négybe vágva, és egy ág rozmaring leveleit.
Ha mindkét oldal pirosra sült, a serpenyővel együtt 150 fokos, előmelegített sütőbe tesszük, és még 10-15 percig sütjük.
Közben sárgarépát felkarikázzuk fél cm-es karikákra, és forró, és sós vízben roppanósra főzzük. Tálalás előtt vajon átforgatjuk, és megsózzuk. A fokhagymát megpucoljuk, és olívaolajban szép aranybarnára sütjük.
Ha a hús megsült, a zöldborsópürével, a vajon pirított sárgarépával és a fokhagymával együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.