A tésztát vízben kicsit megáztatjuk. A húst kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vékonyra vágott káposztát és az apróra vágott fokhagymát.
Amikor már kicsit összeesett a káposzta, akkor lehúzzuk a tűzről, a szójaszószt hozzáadjuk, majd elkeverjük a szójacsírával és a megáztatott tésztával.
Hozzáütünk egy tojást, majd egy másikat is felütünk, elhabarjuk. A tésztalapokat megtöltjük, majd az feltekercselés után a tészták szélét megkenjük az elhabart tojással, és a így elkészített tekercseket bő olajban hirtelen kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.