A szalonnát apró kockára vágom, zsírjára sütöm, majd hozzá adom az aprított vöröshagymát és üvegesre pirítom. A lapockát és a gombát kockára vàgom és a hagymához adom. Mikor a hús már kifehéredik és a gomba is kezd pirulni, felöntöm 1,5 liter vízzel, sózom, borsozom, hozzáadom a babérleve!et, a rozmaringot, a szeletekre vágott fokhagymát és takarék lángon, 40 percet főzöm. A burgonyát és a zellert egyforma kockára vágom és a 40 perc leteltével ezeket is a leveshez adom és felöntöm a tejszínnel. Újraforrástól számítva 15-20 percig főzöm, hogy a zöldségek és a hús is kellően puha legyen. Felkarikázott újhagymával megszórva, forrón tálalom. Jó étvágyat!
Megjegyzés
Imádom a leveseket, a ragulevesek főleg nagy kedvenceim. Ha egy tartalmasabb levest szeretnék készíteni ez a recept igazán befutó. Ez egy könnyen elkészíthető recept, a kezdő háziasszonyok is nyugodtan nekiállhatnak, a siker garantált lesz és egy hatalmas elismerést is bezsebelhetnek. Ha nem vagyunk halpártiak, akár az ünnepi asztalra is kerülhet, mert különleges ízével, maximálisan megállja a helyét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.