Elkészítés: 1. A felkockázott hagymát és a felkarikázott chilit kevés olajon megdinszteljük.
2. Rászórjuk az őrölt római köményt, a paprikát, hozzáadjuk a fokhagymát, kavarunk 2-3-at rajtuk, majd ráöntjük a paradicsomot levestől, és - a paradicsom dobozával mérve - még fél doboz vizet. Sózzuk.
3. 15 percig közepes lángon rotyogtatjuk, aztán óvatosan beleütjük a tojásokat úgy, hogy egymáshoz ne érjenek, lefedve kb. 5 percig még főzzük (ennyi idő alatt a tojások sárgái megfőnek). A brindzát a végén szórjuk a tetejére kevés apróra vágott petrezselyemzölddel együtt (utóbbi csak dekoráció, nem tesz hozzá az ízhez, nyugodtan el is hagyható).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.