A tojásfehérjét a cukorral és a vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a sütőporral szárazon összekevert pudingport is belekeverjük, és megsütjük.
A krémhez a laktózmentes tejben a gluténmentes csokoládés pudingport felfőzzük, és belekeverjük a kakaóport.
A margarint a cukorral, kevés rummal kikeverjük, majd a kihűlt pudinggal összedolgozzuk.
A tészta összeállítása: barna tészta–krém–sárga tészta–krém–barna tészta– krém. Díszítésként a sütemény tetejét megszórjuk tortadarával vagy csokiforgáccsal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.