A hússzeleteket kiklopfoljuk. A mustárhoz hozzákeverjük a zúzott fokhagymát az őrölt borsot és az olívaolajat is. A szeletek mindkét oldalát megkenjük ezzel a páccal. A szelet húsokat egy nagyobb zsírpapírra tesszük egymás tetejére, jól becsomagoljuk, és 2-3 fokos hűtőbe tesszük, ahol 4 napig pácoljuk!
4 nappal később a hűtőből kivett hússzeleteket megsózzuk, majd egy-egy sajt, illetve sonka szeletet helyezünk rájuk, félbehajtjuk, vagy feltekerjük, paprikás rizslisztbe mártjuk és zsírpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Előmelegített 180 fokos - légkeveréses - sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. vaj puha húst kapunk! Tört burgonyával, salátával kínáljuk!
Elkészítése nem bonyolult, de vegyük figyelembe, hogy a pácolási idő 4 napot vesz igénybe. Csak megbízható (állandó hőmérsékletet tartani tudó), hűő szükséges hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.