Elkészítés: A lisztet egy tálba beletesszük, közepén egy mélyedést csinálunk, belemorzsoljuk az élesztőt, és langyos tejföllel kovászt készítünk. A tetejét liszttel megszórjuk. Ha felfutott, hozzáadjuk a ledarált főtt babot, sót, borsot, tojást, zsiradékot. A masszát jól alaposan összedolgozzuk. Kellő hőmérsékleten (20-25 fok) fél óráig kelesztjük. Majd ezután újból átgyúrjuk 2 cm magasságúra kinyújtjuk, késsel bevagdossuk, pogácsaszaggatóval kiszúrjuk, a tetejét főtt babbal díszítjük, tojással megkenjük. 20 perc pihentetés után 180-200 fokon 20-25 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.