A csirkét feldaraboljuk, és besózzuk. Ezután bedörzsöljük tisztított, zúzott fokhagymával. 15 percig állnihagyjuk, majd lisztbe mártjuk, és olajban 5-10 perc alatt elősütjük.
Serpenyőbe öntünk 2 ek olajat, ráöntjük a sört, beleszórjuk a fűszereket, és beletesszük a megtisztított, finomra aprított vöröshagymát. Jól összeforraljuk, majd belekeverjük a burgonyapelyhet, és a mártást jó sűrűre főzzük.
Ezután beletesszük az elősütött húsdarabokat, és készre főzzük. Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.