Elkészítés: A répát felkarikázzuk, a karalábét apró kockára vágjuk. Egy nagyobb lábasba (amiben általában a tésztát is ki szoktuk főzni) kb. 1 liter vizet öntünk, beletesszük a zöldségeket, az ételízesítőt, sót, és amikor már meleg a víz, a tyúkhúsleves kockát is. Puhára főzzük a zöldséget, majd szűrőkanállal kiszedjük, összeturmixszoljuk, hozzáadjuk a fűszereket (bors, oregánó, rozmaring), és tovább turmixszoljuk.
A zöldség levét NE öntsd ki, mert azt felengedjük vízzel, és ebben főzzük ki a spagettit.
Egy teflon serpenyőbe öntjük az olívaolajat, majd beletesszük a megtisztított, egyik végükön bevágott fokhagymákat. Mikor már mindkét oldalon picit megpirultak, kivesszük, és a turmixba tesszük a zöldségekhez, pépesre turmixszoljuk.
A vékony csíkokra vágott tarját beletesszük a fokhagymás olajba, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a fűszeres zöldségpépet és a kockára vágott paradicsomot, és kb. 5 percig főzzük. Közben a tejfölt elkeverjük a tojással és az 1 evőkanál tejjel, keverhetünk még bele 1 evőkanál ketchupot is, majd a zöldséges mártáshoz öntjük. Összerottyantjuk, majd a kifőtt spagettivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.