Elkészítés: A répát felkarikázzuk, a karalábét apró kockára vágjuk. Egy nagyobb lábasba (amiben általában a tésztát is ki szoktuk főzni) kb. 1 liter vizet öntünk, beletesszük a zöldségeket, az ételízesítőt, sót, és amikor már meleg a víz, a tyúkhúsleves kockát is. Puhára főzzük a zöldséget, majd szűrőkanállal kiszedjük, összeturmixszoljuk, hozzáadjuk a fűszereket (bors, oregánó, rozmaring), és tovább turmixszoljuk.
A zöldség levét NE öntsd ki, mert azt felengedjük vízzel, és ebben főzzük ki a spagettit.
Egy teflon serpenyőbe öntjük az olívaolajat, majd beletesszük a megtisztított, egyik végükön bevágott fokhagymákat. Mikor már mindkét oldalon picit megpirultak, kivesszük, és a turmixba tesszük a zöldségekhez, pépesre turmixszoljuk.
A vékony csíkokra vágott tarját beletesszük a fokhagymás olajba, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a fűszeres zöldségpépet és a kockára vágott paradicsomot, és kb. 5 percig főzzük. Közben a tejfölt elkeverjük a tojással és az 1 evőkanál tejjel, keverhetünk még bele 1 evőkanál ketchupot is, majd a zöldséges mártáshoz öntjük. Összerottyantjuk, majd a kifőtt spagettivel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.