A spárgát meghajlítjuk, majd a fás részét letörjük. Ezután megmossuk, majd alaposan lecsepegtetjük. A mozzarellát vastagabb szeletekre vágjuk.
Az előnyújtott leveles tésztát hat egyforma darabra vágjuk fel, majd ráhelyezünk pár darab spárgát. Ezután megsózzuk, -borsozzuk, majd rátesszük a felszeletelt mozzarellát. Ismét megsózzuk és -borsozzuk, majd a túlnyúló tésztát bevágjuk pár helyen, és ráhajtjuk a sajtra úgy, hogy lehetőleg fedjék egymást a tésztacsíkok.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd egymástól kicsit távolabb ráhelyezzük a tésztát. Előmelegített sütőbe toljuk, majd közepes hőmérsékleten 25-30 perc alatt szép pirosra, ropogósra sütjük.
Megjegyzés
A zsenge spárga a ráolvadt sajttal, és a ropogósra sült leveles tésztával nagyon finom. Váratlan vendégek érkezésekor pikk-pakk elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.