A paprikát kimagozzuk, majd felcsíkozzuk. A megtisztított hagymát cikkekre vágjuk. Mindkettőt sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük, és összeforgatjuk a kakukkfű lecsipkedett leveleivel, valamint 2 evőkanál olívaolajjal. 190 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Közben néhányszor átforgatjuk a zöldségeket.
A szoba-hőmérsékletű tésztát kissé kinyújtjuk, majd 4 téglalappá vágjuk. Mindet tepsibe tesszük. A széleiket felhajtjuk, hogy alacsony peremük is legyen. Megszurkáljuk villával, majd a hűtőbe tesszük 30 percre.
A sütőt 220 fokra állítjuk. Az elősütött paprikás-hagymás keveréket a tésztalapok közepére kanalazzuk. Megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel, majd befedjük az egészet a karikákra vágott paradicsommal. A kimagozott és felszeletelt olajbogyókat rászórjuk, majd mindegyikre teszünk 3-3 mozzarella golyót és meglocsoljuk a megmaradt olívaolajjal.
25 percig sütjük a sütő alsó harmadában. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.