A zöldbabnak levágjuk a két végét, majd enyhén sós vízben pár perc alatt roppanósra főzzük. Ezután leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük, majd egészen kihűtjük.
A tojásokat felütjük egy tálba, majd ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk egy csipet szerecsendióval. Hozzáadjuk a tejszínt, és alaposan összekeverjük.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd belehelyezzük a leveles tésztát, úgy, hogy pereme is legyen. Ezután rápakoljuk a roppanósra főtt és kihűlt zöldbabot, majd ráöntjük a tojásos keveréket.
Előmelegített sütőbe toljuk, és közepes hőmérsékleten kb. 20 percig sütjük. Ekkor kivesszük a sütőből és rácsipkedjük a mozzarellát, majd visszatoljuk a sütőbe, és addig sütjük, amíg a sajt ráolvad, a tészta pedig szép pirosra sül.
Megjegyzés
Tálalás előtt hagyjuk kicsit hűlni, majd ízlés szerint szeleteljük fel, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.