Az aszalt paradicsom olajából egy keveset felhevítünk, majd megpirítjuk rajta az aszalt paradicsomot és a felaprított fokhagymát.
Hozzáadjuk a spenótot, és néhány percig pároljuk, majd meglocsoljuk a habtejszínnel. Megsózzuk, megszórjuk pirospaprikával, és hozzáadjuk a feldarabolt mozzarrellát. Kevergetve addig főzzük, amíg a sajt elolvad.
A tortellinit a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A szószhoz adjuk, 1-2 perc alatt összeforraljuk. Azonnal tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül az spenótos aszalt paradicsomos tortellini:
Megjegyzés
Nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető tésztaétel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.