Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A spenótot megtisztítjuk, alaposan megmossuk, hagyjuk lecsöpögni. A sonkát kockákra vágjuk.
Felforrósítjuk a vajat, megfuttatjuk rajta a spenótot, majd sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük, és belekeverjük a tejfölt.
A tésztát a sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, összekeverjük a spenóttal. Abban a serpenyőben, amiben a spenót készült, felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a sonkát, és a tésztához keverjük. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.