Az élesztőt a langyos tejjel és a kávéskanál cukorral felfuttatjuk. A lisztet a többi hozzávalóval és az élesztős tejjel összegyúrjuk. A puha tésztát, letakarva, 45 percet kelesztjük.
A spenótot a vajon, a fokhagymával együtt megdinszteljük. A tésztát, miután megkelt, lisztezett deszkán téglalap formára kinyújtjuk kb. 0,5 cm vastagra. Rászórjuk a spenótos fokhagymát és a szeletelt mozzarella sajtot. Feltekerjük, mint a bejglit, és 12 darab egyforma csíkra vágjuk.
A muffin formát jól kiolajozzuk, és a tésztatekercseket beleállítjuk. A tetejüket tojással megkenjük, és előmelegített sütőben, 200 fokon, 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.