A nokedlihez fakanállal öszekeverjük a lisztet, a tojást és a sót, majd apránként hozzáadjuk a vizet, figyelve, mennyit vesz még fel a massza (sűrűn folyó tésztát kell kapnunk).
Egy lábasban vizet forralunk, beleteszünk egy kevés sót és olajat, majd nokedliszaggatóval, kisebb adagokban beleszaggatjuk a tésztát (nem kell, hogy a víz nagyon forrjon, inkább gyöngyözzön). Ha a nokedlik feljöttek a víz feszínére, egy szűrőkanállal kimerjük, és egy tálba szedjük, majd kifőzzük a következő adag tésztát.
A spenótot egy kevés vajon megpároljuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megsózzuk, és ha kissé összeesett, beleforgatjuk a megfőtt nokedlit és melegen tartjuk, amíg elkészül a csirke.
A csirkemellet vékonyan felcsíkozzuk, majd olvasztott vajon puhára pároljuk a felcsíkozott újhagymával együtt. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, és a meleg spenótos nokedlivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.