A spenótot megtisztítjuk, megmossuk majd lecsepegtetjük. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A vajat serpenyőben felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a vöröshagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a spenótot, addig pároljuk, amíg a levelek kissé összeesnek (néhány perc), végül leszűrjük és félretesszük.
Lábasban felforrósítjuk a tejet, belekeverjük a müzlit, a krémsajtot, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
Tűzálló tálba kevés sajtszószt öntünk, és kibéleljük egy sor tésztalappal. Erre egy réteg spenót, majd tészta, spenót kerül, amíg elfogy. A maradék sajtszószt ráöntjük, megszórjuk a reszelt sajttal, és a sütőben kb. 45 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.