A babot hideg vízbe áztatjuk egy éjszakára. Másnap leszűrjük, és sós vízben puhára főzzük. Végül és leszűrjük és lecsepegtetjük. A tojásokat keményre főzzük. A megtisztított spenótot többször megmossuk bő vízben, lecsepegtetjük, majd szárazra töröljük.
A gombát gondosan megmossuk, majd felszeleteljük. Összekeverjük az öntet hozzávalóit, és beleforgatjuk a gombaszeleteket. A bacont vastag falú serpenyőben ropogósra sütjük, majd papírtörlőre szedjük.
A babot a gombához keverjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a spenótleveleket. Elrendezzük rajta a felkarikázott, megpirított kiflit, valamint a meghámozott, cikkekre vágott főtt tojást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.