Elkészítés: A húst fűszerolajjal jól megkenjük, legalább 2 órát állni hagyjuk.
A zöldségeket megtisztítjuk. A cukkinit, a padlizsánt, a paprikát és a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát és a zöldfűszereket finomra aprítjuk.
Nagyobb serpenyőben olajat forrósítunk, a hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk benne, hozzáadjuk a zöldségeket (a paradicsom kivételével) és a zöldfűszereket, 5 percig sütjük, majd ekkor a paradicsomot is hozzáadva még 2 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a bort meg az ecetet, sózzuk, borsozzuk.
Egy másik serpenyőben 2 evőkanál olívaolajat tűzforróra hevítünk, a hússzeleteket mindkét oldalon kb. 4-4 percig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk. A zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.