A steak szendvicshez felszeleteljük a hagymát, megsózzuk, megborsozzuk és magas hőmérsékleten a barna cukorral karamellizáljuk.
A szobahőmérsékletű sós vajat elkeverjük a felaprított petrezselyemmel, a reszelt fokhagymával, a pirospaprikával és a borssal.
A steaket egy darab spárga segítsévégel megformázzuk, és nagyon vékonyan átkenjük szőlőmagolajjal. Megsózzuk, megborsozzuk és a grill rácson, a direkt részen oldalanként 1-1 percig sütjük. Áthelyezzük az inDirekt zónába és ott 52 fokos maghőig sütjük. 5 percig pihentetjük a húst, majd egy serpenyőben kevés vajjal, kakukkfűvel és préselt fokhagymával "megfényezzük".
Megkenjük a fűszervajjal a ciabattát, megpirítjuk, beletesszük a steaket, elrendezzük rajta a karamelllizált hagymát és a karikára vágott paradicsomot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.