Elkészítés: Az áttört túróval, 1 tojásal és a liszttel, kevés sóval, 1 kanál tejföllel gyúrt tésztát készítünk. Gyúfaszál vastáságúra kinyútjuk, és 1 cm széles csíkokra vágjuk. Forró, sós vízben kifőzzük, utána jól lecsepegtetjük. A vajat 3 tojás sárgával, 2 kanál cukorral és a tejfölellel jól elkeverjük, 1/2 citrom reszelt héját, a mazsolát és a tojások felvert habját is beleforgatjuk. A kifőzött tésztát ezzel a keverékkel óvatosan összevegyítjük, zsiradékkal kikent és morzsával meghintetr formába öntjük, és forró sütőben pirosra sütjük. Tálra kiborítva, cukorral meghinve tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.