A leveles tésztát kinyújtjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk úgy, hogy a széleken 2 cm magas pereme legyen. Félretesszük.
A zöldségeket megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk, majd forrásban lévő, sós vízben félig puhára főzzük. Leszűrjük és csepegtetjük, majd az előkészített tésztán elrendezzük őket. Kevés olívaolajjal meglocsoljuk, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
A salátához falatnyi darabokra tépkedjük a megtisztított salátaleveleket. Egy tálba tesszük, és összeforgatjuk a felkarikázott újhagymával, a meghámozott, cikkekre vágott avokádóval és a rukolával. A zöldséges tésztára halmozzuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.