Elkészítés: A sajtokat - ha lehet - 4 szeletre vágom. A zöldfűszereket összeaprítom, a salátákat összetépkedem, a paradicsomot felkockázom, a körtét szintén (és citromos vízben megforgatom). A fokhagymát lereszelem, olívával, balzsamecettel összedolgozom. A sajtokat teflonedényben egy pötty olajon megsütöm, és amikor megfordítom, rányomkodom a zöldfűszereket. A salátát, a paradicsomot, a körtét, a pirított kenyérkockákat összeforgatom az olívás-fokhagymás öntettel. Tálra rendezem, és a tetejére teszem a zöldfűszeres kecskesajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.