Elkészítés: A sajtokat - ha lehet - 4 szeletre vágom. A zöldfűszereket összeaprítom, a salátákat összetépkedem, a paradicsomot felkockázom, a körtét szintén (és citromos vízben megforgatom). A fokhagymát lereszelem, olívával, balzsamecettel összedolgozom. A sajtokat teflonedényben egy pötty olajon megsütöm, és amikor megfordítom, rányomkodom a zöldfűszereket. A salátát, a paradicsomot, a körtét, a pirított kenyérkockákat összeforgatom az olívás-fokhagymás öntettel. Tálra rendezem, és a tetejére teszem a zöldfűszeres kecskesajtot.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.