A paradicsomokat megmossuk, a tetejüket levágjuk és kikaparjuk a magjukat. A paradicsom belsejét enyhén megsózzuk, borsozzuk. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, vékonyra szeleteljük. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk.
A felforrósított olajon megpároljuk a hagymát, majd rátesszük a gombát. Sóval, borssal és bazsalikommal megszórjuk és kb 10-15 percig pirítjuk.
A kikapart paradicsomokat megtöltjük a pirított gombával. A tetejét megszórjuk a sajttal, mellé helyezzük a kalapokat, és előmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.