A tejet a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk az átmosott rizst és fedő alatt párszor átkeverve puhára főzzük. Ízesítjük vaníliával, fahéjjal és kihűtjük.
A palacsinta hozzávalóiból, az őrölt tökmagból, lisztből, tojásból, cukorból, sóból, olajból, étefestékből, tejből és a szódavízből csomómentes tésztát keverünk és 30 percig pihentetjük, majd felforrósított serpenyőben pici olajon kisütjük a palacsintákat.
Egy palacsintát sima felületre helyezünk, az egyik felére nedves kézzel rásimítjuk a rizst, a rizs közepére pedig egy vonalban elhelyezzük az aszalt gyümölcsöket, azután feltekerjük. 1 óra hűtés után ujjnyi szeletre vágjuk és pikáns lekvárral kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.