A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy tepsit bevajazunk.
Egy tálban összekeverjük a kimagozott sárgabarackot, a vaníliát és a bourbont. Hozzáadjuk a fahéjat, a cukrot úgy, hogy a barackokat mindenhol befedjék. Öt percig pihentetjük majd, a kivajazott tepsibe, vagy szilkonlapra tesszük. Addig sütjük, amíg a gyümölcs puha nem lesz, és látjuk megjelenni a léből keletkezett buborékokat. Ez körülbelül 25 perc.
Amíg elkészítjük a tésztát, a megsült és a forró sárgbarackot kivesszük a sütőből és hagyjuk kihűlni.
Az amerikai palacsinta tésztájához felolvasztunk két evőkanál vajat. Egy tálba beleöntjük a cukrot, a lisztet, a sütőport és a sót. Beleöntjük a tejet, a felolvasztott vajat, a tojásokat, és simára keverjük.
Felmelegítünk egy nagy serpenyőt, belerakunk egy evőkanál vajat. Merőkanál segítségével adagoljuk a tésztát az edénybe. Ha a palacsinta teteje már nem folyós, és megjelennek a kis buborékok, akkor megfordítjuk a tésztát. Kb. mindkét oldalát 1 percig sütjük.
4-5 palacsintát egymásra rakunk, és a tetejére kanalazzuk a barackot és a vaníliás mártást a tepsiből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.