A lisztet, a sütőport, a sót, cukrot, a tejet és a tojást csomómentesen elkeverjül, majd olvasztatott vajon kisütjük a palacsintákat.
Az eperkrémhez a tojássárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral, a finomliszttel és a tejjel gőz fölött sűrűre főzzük. Az epret átpasszírozzuk, és a szobahőmérsékletűre hűtött krémhez keverjük.
A tejszínt habbá verjük, és beleforgatjuk a krémbe. A zselatint felolvasztjuk, és kicsit kihűtve azt is beleforgatjuk a krémbe, vagy előbb a zselatinhoz keverünk a krémből egy keveset, és úgy keverjük össze a kettőt. Így nem lesz csomós a zselatin. Ha kész a krém megkenjük a palacsintákat, a szélére eperlekvárt kenünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.