A palacsinta hozzávalóit, a lisztet, a tojást, a tejet, az ásványvizet, a mézeskalács fűszerkeveréket, a sót és a cukrot összekeverjük, majd olajban kisütjük a palacsintákat.
A szeletelt mandulát száraz serpenyőben (zsiradék nélkül) megpirítjuk. Az aszalt szilvát apróra vágjuk, vaníliás cukorral, fahéjjal ízesítjük.
Az aszalt szilvás töltelékkel megkenjük a palacsintát, majd egy ujjnyit behajtunk mindkét oldaláról és szorosan feltekerjük. Egyenként lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatva bundázzuk és eerpenyőben bő olajban, aranybarnára sütjük őket. Papírtörlőn lecsepegtetjük,és tetszés szerint felvágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.