A pulyka mellet kicsit kiklopfoljuk és megszórjuk sóval, borssal. Az aszalt szilvát 2 óráig vörös borban áztatjuk.
A diót, a zsemlemorzsát összekeverjük, belekeverjük a tojásokat jól összekeverjük, fahéjjal ízesítjük. A masszát a pulykamell szeletek közepére halmozzuk, majd finoman, egyenletesen szétkenjük rajta, majd rátesszük az aszalt szilva szemeket. A húsokból feltekerjük és alufóliába tekerjük egyenként.
A göngyölt pulykamelleket egy tepsibe helyezzük és 3 dl húsleves alaplevet öntünk alá. 200 fokon 35 percig sütjük, majd kitekerjük a fóliából, és visszatesszük a tepsibe. A mézet elkeverjük az olívaolajjal megkenjük vele a tekercseket. Még kb 10 percig sütjük ,hogy szép színe legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.