Megpucoljuk a barackokat és kis kockákra vágjuk. Egy közepes méretű tálban kikeverjük a krémsajtot, kemény habot verünk a tejszínből és a cukorból, majd összeforgatjuk a krémsajttal és hozzáforgatjuk a barack felét, valamint a zselatin fixet.
A babapiskótákat baracklébe áztatjuk, és kibéleljük vele körbe a sütőformát, majd a forma alját. Eloszlatjuk benne a krémsajtos barackot, elsimítsuk a tetejét.
A barackot felaprítjuk és a torta tetejére szórjuk. Tálalásig hűtőszekrényben tároljuk (kb. 2-3 óráig).
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A SÜTÉS NÉLKÜLI BARACKOS SÜTEMÉNY
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.