A sütőtököt feldaraboljuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokon kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Amikor kihűlt, kikanalazuk a húsát, és a túróval pépesre keverjük. Beletesszük a zablisztet, a sütőport rászórjuk, édesítjük, picit sózzuk majd összekeverjük.
A tojásokat beleütjük, és újra jól összekeverjük. Ha túl híg maradna, beletesszük a zablisztet, hogy formázható legyen.
Közben vizet forralunk, nedvez kézzel gombócokat formázunk a masszából, és a gombócokat egyesével beletesszük. Amikor feljöttek a víz felszínére, kivesszük, és a száraz serpenyőben pirított diómorzsában megforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.