A palacsintatészta hozzávalóit egy nagy tálban összekeverjük, majd minimum 30 percet pihentetjük, és egyenként kisütjük a palacsintákat.
A kétféle túrót összekeverjük a tejföllel, megsózzuk, majd megtöltjük vele a palacsintákat.
A palacsintákat jénaiba sorakoztatjuk, majd megkenjük tejföllel, megszórjuk pirított szalonnával és meglocsoljuk egy kevés szalonnazsírral. Ezután 180 fokos sütőben 10 perc alatt átsütjük, és melegen tálaljuk.
Megjegyzés
A tésztájába lehet tenni kaprot. Olyan, mint a sztrapacska.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.