A tejszínt összekeverjük a tojással és a juhtúróval, valamint a sóval, borssal és szerecsendióval. A zöldségeket és a szalonnát apróra kockázzuk, a petrezselymet felaprítjuk. A tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A leveles tésztát kinyújtjuk, és a felét egy kapcsos tortaforma aljába simítjuk. 8 percig 180 fokon elősütjük.
A szalonnát serpenyőben megpirítjuk. A felaprított hozzávalókat összekeverjük a tésztával, majd beleforgatjuk a juhtúrós masszát.
A keveréket a tortaformába öntjük az elősütött tésztára, befedjük a maradék leveles tésztával, és 180 fokos sütőben 30 percet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.