A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejét benyomkodjuk. A szalonnákat és a kolbászt felkockázzuk, a hagymát csíkokra vágjuk. A szalonnát és a hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kolbászt és 5 percig pirítjuk. Hozzáöntjük a tejfölt, beletörjük a fokhagymát és ízlés szerint fűszerezzük. Hozzáadjuk a reszelt sajt háromnegyedét.
Egy kanállal a zsemlék belsejébe töltjük a tölteléket, és a tetejét megszórjuk a maradék sajttal.
200 fokon megsütjük, amíg a sajt megpirul.
Megjegyzés
Én a tölteléket ízesítettem még egy fél, kockára vágott krémfehér sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.