A pudingport elkeverjük a cukorral, és folyamatosan hozzáadjuk a tejet, csomómentesre keverjük, és felfőzzük.
Miután a puding kihűlt, egy folpackal bélelt gyümölcskenyér formába öntünk belőle egy keveset. Erre ráhelyezünk egy sor babapiskótát, majd ismét a puding következik, és ezt addig ismételjük, amíg annyi krémünk marad, ami elég a tortánk befedésére. Az utolsó sor pudingra összedarabolt epret teszünk, majd egy órára a hűtőbe tesszük.
A süteményt egy tálra borítjuk, a maradék krémmel bevonjuk, és felszeletelt eperrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.