Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, az egyiket karikákra vágjuk, a másikat négybe. A gombát, a répát és a zellert megtisztítjuk, felszeleteljük. A húst megmossuk.
Előkészítés: A húst sózzuk, borsozzuk, minden darabra 1-1 szelet bacon szalonnát, gombát, hagymakarikát, 1-1 darab aszalt szilvát, barackot és dióbelet teszünk. Szorosan feltekerjük, és fogvájóval megtűzzük vagy összekötjük. A vajat felforrósítjuk, a roládokat körös-körül megpirítjuk benne. Mellétesszük a répát, a zellert, a gyöngyhagymát, és beleszórjuk a borókabogyót, a babérlevelet. Ráöntjük zöldséglevest és vörösbort, sóval, borssal ízesítjük. Lefedjük, és kb. 40 percig pároljuk. Kiszedjük a roládokat, átszűrjük a levet, és a tejszínnel kissé besűrítjük. A roládokat a szósszal kínáljuk. Ribizlidzsemmel töltött párolt körtével tálaljuk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.