Elkészítés: A kivert hússzeletek egyik oldalát megkenjük mustárral, majd mindkét oldalát meghintjük őrölt borssal és ételízesítővel. Néhány órára (legjobb egy éjszakára) hűtőbe tesszük.
A füstölt szalonnát (kb. 5 dkg) kockára vágjuk és megpirítjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a szalonnával együtt üvegesre pároljuk.(Kevés zsírt adhatunk hozzá.) Hozzáadjuka borókabogyót, az összezúzott fokhagymát, a hússzeleteket. Nagy lángon mindkét oldalát fehérre sütjük, majd kis lángon kb. 20-25 perc alatt puhára pároljuk. A tüzet lezárva fedő alatt kb. 10-15 percig még állni hagyjuk. (Sütés közben, ha szükséges, kevés vizet önthetünk alá.) Párolt barnarizst és áfonyalekvárt adunk mellé!
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.