Elkészítés: A karajt kiverjük, besózzuk. Az apróra vágott hagymát olajon megfuttatjuk, majd a húst beletéve együtt pirítjuk. Megszórjuk a pirospaprikával, beletesszük a feldarabolt paradicsomot és paprikát. Fedő alatt kis lángon addig pároljuk, amíg a levét elfővi, majd felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Köménnyel, fokhagymával ízesítjük, a tetejére rakjuk a cikkekre vágott krumplit. Fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús és a krumpli is megpuhul. Végül beletesszük a karikára vágott debrecenit, utána beleszaggatjuk a csipetkét. Annyi leve legyen, hogy a csipetke megfőhessen. Savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.