Süssük meg a paprikát a 180 fokra előmelegített sütőben, majd papírral letakarva pihentessük, aztán húzzuk le a héját. Magozzuk és erezzük ki, majd turmixoljuk össze az alaplével. Tegyük kis lábosba, majd sűrítsük be a néhány ek hideg vízben csomómentesre kevert keményítővel. Forraljuk 1/2 percig, majd sózzuk meg ízlés szerint.
Főzzük ki a tésztát a csomagoláson megadott utasítás szerint. A felhevített olajon pirítsuk a felkarikázott kolbászt 2 percig, majd vegyük ki. A visszamaradt zsiradékot keverjük a paprikás mártáshoz. Forgassuk össze a kolbászt a paprikás mártással és a főtt tésztával. Kínáljuk apróra vágott snidlinggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.