Először a húsgombócokat készítjük el. A zsemlére több részletben adagoljuk a tejet, mivel a gluténmentes péksüteményt szinte lehetetlen kifacsarni, így csak annyi tejet adunk hozzá, hogy puha morzsalékos massza legyen.
Ezt követően az összes többi hozzávalóból jól formázható masszát gyúrunk, a fűszereket ízlés szerint adagoljuk, én egy-egy teáskanállal tettem bele oregánót és bazsalikomot, illetve sót is, borsot csak úgy érzéssel frissen őröltem rá. Diónyi gombócokat formálunk belőle, és egy tálcára sorakoztatjuk azokat.
A paradicsommártáshoz az olajon kissé megpirítjuk a lisztet, ráöntjük a sűrített paradicsomot, és még kb. fél liter vizet, sóval, pici cukorral ízesítjük, összeforraljuk, majd beledobáljuk a gombócokat, és kb. fél óra alatt készre főzzük. Tésztakörettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.