Forgassuk össze a lisztet, a sütőport, a porcukrot, 1 tk fahéjat és egy csipet sót. Adjuk hozzá a puha vajat és 1,5 dl tejet. Dolgozzuk az egészet alaposan össze.
Nyújtsuk ki kissé a tésztát, majd szúrjunk ki belőle 5 cm átmérőjű köröket. Tegyük mindet sütőpapírral bélelt tepsibe, és konyharuhával lefedve pihentessük 30 percig.
Keverjük habosra a tojássárgáját és 1 ek tejet. Kenjük át a tésztakarikákat a keverékkel, és süssük 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig. Végül hagyjuk kihűlni.
Keresztben vágjuk félbe a korongokat, és töltsük meg mindet a lekvárral és a kemény habbá vert tejszínnel. Szórjuk meg a fahéjjal, végül helyezzük a töltött korongok mellé a levágott tésztakalapkákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.