Szétválasztjuk a tojásokat, és a fehérjét kemény habbá verjük. A puha margarint habosra keverjük a kristálycukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáit és tovább keverjük. A lisztbe belekeverjük a sütőport. A vajas-tojásos masszához hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd óvatosan, körkörös mozdulatokkal belekeverjük a felvert tojásfehérjét is.
Kivajazzuk és lisztezzük a közepes méretű tepsit (vagy tortaformát) és belesimítjuk a tésztát. Megmossuk és négybe vágjuk a szilvákat, majd a tészta tetejére szórjuk, hogy mindenhová kerüljön és elfedje azt. A fahéjat belekeverjük az 1 ek kristálycukorba és a vaníliás cukorba, majd megszórjuk a szilvák tetejét.
180 fokra előmelegített, légkeveréses (alul-felül sütés) sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. Tűpróbát végezzünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.