A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Közben a megmosott, leszárított szilvát kimagozzuk. A meghámozott almák csumáját kiszúrjuk, majd a gyümölcsöket félbevágjuk és a domború felükön bevagdossuk.
A túrót robotgép gyúrópálcáját használva kikeverjük a tejjel, az olajjal, a cukorral és a vaníliás cukorral. Lapáttal beleforgatjuk a sóval és a sütőporral elvegyített lisztet, majd kézzel átgyúrjuk.
A tésztát kinyújtjuk, és sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük. Az egyik felét kirakjuk a fél szilvákkal, a másik felét a fél almákkal, majd az alulról számított 2. sínen sütjük kb. 30 percig. Végül még melegen megszórjuk fahéjas porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.