A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk. Hozzáadjuk a cukrot és a tojások sárgáját, aztán magas fokozaton tovább keverjük. Kis idő elteltével a robotgépet a legkisebb fokozatra állítjuk, aztán a kakaóport is hozzáadjuk. Az elkészült masszát egy körülbelül 24-26 cm átmérőjű tortaformába öntjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 8 perc alatt készre sütjük. Ha elkészült a piskóta, a tortakarikát levesszük róla és hagyjuk kihűlni.
A zselé elkészítéséhez a szilvát megmossuk, majd vízzel, eritrittel és zselatinnal összeturmixoljuk. Ezt követően összemelegítjük, de nem forraljuk fel. Ha ezzel elkészültünk, az elmosott tortaformába beleöntjük a folyékony zselét és hagyjuk szobahömérsékletűre hülni, majd betesszük a hűtőbe.
Elkeverjük a tejben a pudingport és az eritritet, majd keményre főzzük a pudingot. Robotgépben a túrót a vajjal és a citrom reszelt héjával habosítsuk ki, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot is.
A tortát úgy állítjuk össze, hogy először a kakaós piskótára kenjük a túrókrém felét. Erre ráhelyezzük a szilvazselét, majd a túrókrém másik felét, végül a felvert habalapot. Ebből egy kevéssel a torta oldalát is körbekenjük.
A torta tetejét sablon segítségével egy kevés kakaóporral megszórjuk, illetve vízgőz felett felolvasztott fehér csokiba mártott szilvával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.