A tojások sárgáját kikeverjük a sóval, liszttel és a dióval. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzákeverjük a masszához.
Kilisztezett, kivajazott tepsibe kanalazzuk a masszát, majd 180 fokon készre sütjük a piskótát. Közben kikeverjük a négyféle krémet.
A körözötteshez felaprítjuk az újhagymát, egy villával összetörtjük a juhtúrót, majd egy tálban összedolgozzuk a sörrel, a mustárral, a hagymával, a borssal, a köménnyel és a piros paprikával.
A kéksajtos krémhez felaprítjuk a diót, lereszeljük a fokhagymát és feldaraboljuk a kéksajtot, majd egy tálban összekeverjük őket a krémsajttal és a tejföllel.
A sonkás krémhez apróra vágjuk a füstölt sonkát és az olajbogyót, majd összekeverjük a krémsajttal.
Az uborkás krémhez feldaraboljuk a csemegeuborkát, a kapribogyót és a zöldborsót, majd egy tálban összekeverjük a krémsajttal és a kaporral.
A kész piskótát ötfelé vágjuk, és mindegyik rétegét másik krémmel kenjük meg. Az oldalát a kéksajtos maradékával kenjük meg és megszórjuk a dióval és petrezselyemmel. Egy éjszakára behűtjük szeletelés előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.