A tésztához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját habosra keverjük a vajjal és a cukorral, hozzáadjuk a liszttel elkevert sütőport, a tejet, egy csipet sót, és simára keverjük. Nem túl forró vajon vagy olajon, kis merőkanálnyi, 8-10 cm átmérőjű, vastag palacsintákat sütünk.
A raguhoz a szőlőt megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk. Felolvasztjuk a vajat, rátesszük a mézet és felhevítjük. Belekeverjük a szőlőszemeket, és pár perc alatt összepároljuk. Ráöntjük a rumot, amikor felforrt, levesszük a tűzről.
Tálaláskor tányérra teszünk egy palacsintát, szedünk rá a szőlős raguból, majd ismét palacsinta jön, és ezt tetszőleges magasságra tornyozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.